Bitcoin bryder ind i Top 10 største aktiver, overgår Facebook og Alibaba – Er Tesla næste?

Bitcoin har nu tilsluttet sig de største største aktiver i verden, efter at den oplevede en pludselig prisstigning og satte sin pris over $ 40.000. På tidspunktet for denne skrivning handler BTC på omkring $ 40.466, kun et par hundrede dollars væk fra $ 41k.

Bitcoins pris, der når $ 40.000, er stor nyhed for sine fans og hardlinere, der altid har fortalt for HODLing. Faktisk har enhver, der har haft et stash af BTC, høstet store fordele fra den nuværende kryptotyr, der ledes af Bitcoin.

Bitcoin Beats 3 Tech Giants

Utvivlsomt sætter den nuværende pris Bitcoins samlede markedsværdi over $ 750 mia., Et tal, der overgår hver af de tre teknologiske giganter, nemlig Tencent, Alibaba og Facebook. Med det er Bitcoin nu blandt de top 10 største aktiver efter markedsværdi.

Det er bemærkelsesværdigt, at Bitcoins markedsværdi tegner sig for en enorm del af hele kryptomarkedet, og det fortæller meget om dets styrke. Efter Bitcoin på hitlisterne er Ethereum (med ca. 140 mia. $) Og Tether (med 23,4 mia. $).

Næste op: BTC mod Tesla

Bitcoins nuværende markedshype sætter det i rampelyset og gør det modent til sammenligning med nogle af de andre store parykker på markedet som Tesla. Faktisk svarede Bitcoins markedsværdi den 7. januar kortvarigt Teslas, hvilket skabte indtryk af, at den øverste kryptomønt snart kunne udgøre Tesla for at få en højere placering i hitlisterne.

Også det faktum, at Bitcoin konkurrerer med nogle af de mest modstandsdygtige enheder, der har truet Covid-19-stormen, giver mere troværdighed til sin voksende popularitet som det ultimative go-to-aktiv som et sikkert tilflugtssted og værdibud.

Var forudsigelserne rigtige?

I løbet af de sidste par år har mange kryptoanalytikere, handlende og investorer danset til melodien af ​​en forestående crypto mega bull run, især efter Bitcoin-netværkshalveringen i maj 2020.

Nogle forudsagde, at Bitcoin ville nå højdepunkterne på over $ 200.000 inden udgangen af ​​2022. Andre forudsagde, at den øverste mønt ville nå $ 50.000 inden for et år efter halveringsbegivenheden. Kryptoen er nu i $ 40k-serien, og det ser ikke ud til at løbe tør for damp. Hvorvidt det vil bekræfte alle forudsigelser, er endnu ikke bekræftet. Men ifølge de nuværende indikationer er det bare et spørgsmål om tid, før tendensen bemærkes.