Minedriftens rentabilitet falder, da Bitcoins hashfrekvens rammer ny all-time high

Bitcoin minearbejdere har kæmpet for at forblive rentable med alle undtagen de seneste iterationer af minerigge.

-Bitcoyns hash-hastighed ramte en højeste tid den 14. oktober ved 156 EH / s.

Bitcoin minerigge har kæmpet for at opretholde rentabiliteten, da BTC nåede en ny all-time high (ATH) hashrate tidligere på ugen.

Ifølge data indsamlet af BitInfoCharts nåede bitcoins hash-hastighed en ny ATH den 14. oktober ved 156 exahash pr. Sekund (EH / s).

På trods af stigningen i hash-hastighed og netværksproblemer kæmper bitcoin-minerigge – især de mere almindelige modeller af ældre generation – for at opretholde rentabiliteten.

En rapport fra Bitcoin.com hævder, at minearbejdere finder det vanskeligere end nogensinde før at vende en fortjeneste-minedrift til bitcoins netværk, hvor det næste vanskelighedsskift planlægges at finde sted den 17. oktober.

Rapporten viste, at kun 18 kendte minepuljer og en ukendt pulje har formået at haske væk ved kæden efter stigningen i hashhastighed.

Ved hjælp af data fra realtids minedrift hardware aggregator asicvalue.com viste rapporten, at kun tretten af ​​SHA256 minerigge, der er tilgængelige for markedet, er rentable til den aktuelle hastighed og genererer omkring $ 2 pr. Dag.

En rapport fra Tradeblock i februar estimerede, at prisen på bitcoin skulle være $ 12.500 efter halvering for at minearbejdere kunne bryde lige. Til den nuværende pris har den gennemsnitlige basisbelønningsværdi været omkring $ 71.390 pr. Blok med tæt på $ 6.189 i transaktionsgebyrer.

Samfundet af kryptokurrency har skubbet banken på Bank of England Governor’s kommentarer vedrørende den indre værdi af bitcoin.

Ifølge en rapport fra Reuters kritiserede Bank of England guvernør Andrew Bailey bitcoin tidligere i ugen og stillede spørgsmålstegn ved, om aktivet havde en iboende værdi.

Han sagde,

Jeg skal være ærlig, det er svært at se, at Bitcoin har det, vi plejer at kalde egen værdi. Det kan have ydre værdi i den forstand, at folk ønsker det.

Bailey fortsatte og sagde, at han var „meget nervøs“ for folk, der brugte bitcoin til betalinger på grund af dets usikre værdi, og advarede investorer om kryptoaktivets prisudsving.

Microstrategys administrerende direktør Michael Saylor, hvis analysefirma for nylig investerede 425 millioner dollars i bitcoin, skubbede tilbage på Bailey’s kommentarer. I en tweet offentliggjort den 13. oktober fremhævede Saylor bitcoins iboende værdi og kalder det det første digitale monetære system, der er i stand til at gemme alle pengene i verden til hver enkelt person og regering.

#Bitcoin er det første digitale monetære system, der er i stand til at gemme alle pengene i verden for hvert individ, selskab og regering på en retfærdig og retfærdig måde uden at miste noget af det. Hvis det ikke er iboende værdifuldt, hvad er det? https://t.co/LWwmnNC0v0
– Michael Saylor (@michael_saylor) 13. oktober 2020

Crypto-community-medlemmer var hurtige til at pege på en rapport fra 2018 fra Federal Reserve Bank of St.Louis, som hævdede, at hverken bitcoin eller statsstøttede valutaer var sammensat af egenværdi.

Rapporten læste,

Bitcoin er ikke den eneste valuta, der ikke har nogen egenværdi. Statlige monopolvalutaer, såsom den amerikanske dollar, euroen og den schweiziske franc, har heller ingen egenværdi.

Langtids kryptosupporter og ShapeShift-administrerende direktør Erik Voorhees tilføjede sin mening til debatten og kaldte „værdi“ en helt subjektiv beskrivelse.