Tron-grunnlegger Justin Sun som kontanter inn på DeFi’s Boom med lansering av JUST BTC, LEND & SWAP

Tron-baserte IEO JUST (JST) vil lansere tre nye DeFi-produkter som dekker områder i desentraliserte lån, desentraliserte handler og tverrkjede.

Som folk i kryptomiljøet har ventet, er Tron-grunnlegger og administrerende direktør Justin Sun her for å ri DeFi-bommen. Men ingen Bitcoin Era blir ikke omgjort til et DeFi-prosjekt, men han kunngjør helt nye planer.

“Markedsføreren” av kryptomomta som kalte skapelsen hans en “shitcoin” tok til Twitter på fredag ​​for å dele den Tron-baserte IEO JUST (JST) – som ble lansert på Sun kjøpte Poloniex-børsen i begynnelsen av mai og deretter ble lukket til TRX-innehavere – vil ikke starte ett eller to, men tre DeFi-prosjekter.

„JST vil bli kjernen DeFi-symbolet for hele TRON,“ sa Sun og la til at dette DeFi-økosystemet vil dekke områder i desentraliserte lån, desentraliserte handler og tverrkjede

JUST DeFi-teamet lanserer tre nye DeFi-produkter. Den første er “JUST Lån” som lar Tron-brukere tjene renter eller låne eiendeler mot sikkerhet.

Det andre er „JUST Swap“, som tilsynelatende er en fullstendig desentralisert protokoll for kjedeutveksling. Den siste er “JUST BTC”, en TRC20-token støttet 1: 1 av Bitcoin.

„Vi kan ikke vente med å se serien med JUST-produkters all-rounded empowerment, community governance og fullt delbart utbytte integrert i TRON DeFi-økosystemet,“ sa han.

Sun advarer om et DeFi-prosjekt

I separate nyheter distanserte Sun seg og sitt selskap fra et DeFi-prosjekt kalt Oikos (OKS), som er bygget på Tron.

Tidligere denne uken sa Sun DeFi-prosjektet ble utviklet av samfunnet og har „ingenting å gjøre med Tron“ og ham selv.

Han advarte investorene mot dette prosjektet og sa at den smarte kontrakten ikke ble bekreftet. Investorene må være forsiktige med investeringene sine, og risikoen for å bli hacket fordi „Justin Sun ikke ville bære noe ansvar,“ sa han mens han refererte til seg selv i den tredje personen.

Dessuten nekter han for at OKS har noe forhold til IEO på Poloniex .

„OKS er i sitt tidlige stadium, risikoen er veldig høy, vi oppfordrer ikke investorer til å delta / investere i dette prosjektet,“ sa Sun.

Oikos har vært et populært prosjekt blant det kinesiske kryptomiljøet , melder Kina-baserte 8btc.com. Tokenet ble angivelig notert på den kinesiske kryptobørs Hoo.com etter Suns anbefaling og deretter på MXC-utveksling som så OKS bølge 4x.

Solens kunngjøring resulterte i at symbolet kortvarig krasjet 30% på få minutter.

Oikos kunngjorde også at forhandlingene med Tron brøt sammen, og har nå oppdatert rapporten om salgssalg.